1 til 1 konsultation med Janne Press

Din ekspert i familieterapi
Personlig konsultation

Har du mistet grebet og trænger til personlig hjælp til at komme videre?

Vi kan ikke have styr på alting hele tiden, men nogle gange føler vi, at vi mister grebet. Vi mister overblik og orientering og har brug for hjælp til at finde retningen igen – og få styr på os selv, vores følelser, og vores børn og familie. 

Sådan vil jeg kunne hjælpe dig

Få overblik over din situation og find ud hvad du kan gøre ved den

Jeg kan hjælpe dig med at skabe overblik over din situation, dine ressourcer og dine handlemuligheder, så du igen kan få greb om tingene og genfinde balancen. Sammen kan vi udvikle redskaber der passer lige præcist til dig og din familie.

Lær dig selv bedre at kende

Du får større indsigt i hvem du er. Jeg kan hjælpe dig med at blive tydeligere omkring dine ønsker og værdier, og jeg kan støtte dig i at slippe af med irriterende vaner, gamle “plageånde” og negative tanker.

Når kroppen reagerer

Hvis vi gennem længere tid har været presset så begynder kroppen ofte at reagere. Jeg kan støtte dig igennem følelsesmæssige voldsomme oplevelser, uden at du behøver at genopleve det der har overbelastet dig. Jeg kan hjælpe dig uden at kende til din historie.

Det er mit barn der bekymrer mig

Jeg kan kort sagt hjælpe dit barn i ro og balance.  

Hvordan ved du om den personlige konsultation er noget for dig?

I den personlige konsultation taler vi om det der er væsentligt for dig. Redskaber, støtte og hjælp er tilpasset præcist dig, dine behov og din families behov .

Er "bægeret" fyldt?

Det er sjældent vi egentlig er helt klar over at vi nærmer os grænsen for hvad vi kan holde til, men hvis det du står i har været eskalerende over nogen tid, så er er nok risiko for, at du nærmer dig den berømte “dråbe”. Personlig konsultation kan give dit det åndehul der er behov for.

Har du eller dit barn oplevet noget ubehageligt?

Både børn og voksne kan opleve ting, der nærmest sætter sig i os. Måske har I været udsat for en ulykke eller måske har du eller dit barn været udsat for grænseoverskridende adfærd som f.eks. mobning eller vold. Uanset hvad du gør, er det som om, du ikke helt kan glemme oplevelsen – det er næsten som om, du er blevet en anden. Det er en rigtig god ide at søge min personlige konsultation, så du og din familie kan blive jer selv igen.

Føler du dig stresset?

Symptomer på at vi, vores børn og vores familie er på vej i den forkerte retning er ofte at vi føler os stressede. Vi er udkørte og trætte, men kan ikke sove. Vi eller vores børn er triste, vores følelser svinger, kroppen reagerer. Personlig konsultation er en hjælp til at aflaste og støtte dig i at finde balancen i dig selv, i dit liv og i din familie.

Har du læst alt - eller næsten?

Det kan faktisk være rimeligt svært at få omsat al vores viden, og alle de ideer og redskaber vi har fået. Den personlige konsultation kan give dig det lille puf der hjælper dig med at omsætte og bruge “teorien” i din hverdag – sådan helt praktisk.

Janne kan noget de færreste kan - hjælpe familier der hvor de er, til at komme videre på bedste vis med respekt for de problematikker familie hun arbejder med har ❤️ Hun er guld værd ❤️

Elizabeth Alexander Rasmussen

Er du eller din familie udfordret- så er Janne en fantastisk hjælp at søge 🙏🏻

Hanne Alexandra

Dedikeret, indfølende og hensyntagende respektfuld familebehandler.🙏

Merete Rendtlew

De mest almindelige spørgsmål…

Inden man beslutter sig for at kontakte mig – kan det være rart at få svar på nogle helt almindelige spørgsmål:

Hvad koster det?

En session varer 1 time og koster 900 kr.

Hvor mange sessioner har jeg brug for ?

Det er selvfølgeligt forskelligt og helt afhængigt af problemstilling, MEN det er ret almindeligt at regne med 3-5 sessioner. Nogen gange er én samtale faktisk nok, og andre gange vurderer mine klienter, at de gerne vil have flere samtaler – til sig selv eller andre i familien.

Kan jeg få tilskud til samtalerne?

Der er ikke mulighed for offentligt tilskud. Ved et længerevarende terapiforløb laver vi en tilpasset pris.

Har du akutte tider?

Jeg tilbyder en akut samtale indenfor to hverdage. Tiderne kan variere sådan, at du enten tilbydes en tid om formiddagen, eftermiddagen eller om aftenen.

Hvilken type samtaler tilbyder du?

Samtalerne er relateret til familieterapi men har forskellig karakter i forhold til dit og din families behov. Det kan f.eks. være:

  • Familiebehandling
  • Parterapi
  • Børnesamtaler
  • Spædbarnsterapi
  • Legeterapi (sandplay + Theraplay)
  • Angstbehandling og stressbehandling
  • Vejledning og redskaber til forældre
  • Individuelle psykologiske samtaler
Hvor foregår samtalerne?

Min klinik ligger Kystvej 26 i Grenaa, og det er her vores samtaler foregår.

Kan jeg komme alene eller skal jeg have min mand og børn med?

Du kan sagtens komme alene. Familieterapi rummer mange forskellige konstellationer. Nu kan komme alene, sammen med din mand, måske har du et af dine børn med, måske er det hele familien eller måske kommer dit barn alene. Det centrale er at hjælpe med netop dig – og din families udfordring og problemstilling. Jeg kan tilbyde individuel terapi, legeterapi, traumeterapi, parterapi – og coachende og undervisende samtaler.

Har du tavshedspligt?

Ja! – Kort og godt.

Priser og ydelser

Personlig konsultation – 60 min.

I den personlige konsultation kan du deltage alene eller sammen med familiemedlemmer. Indholdet i konsultationen bestemmes af dig. Måske har du brug for råd og vejledning, måske er det redskaber til dig selv og din familie du søger, eller måske er det individuel terapi til dig eller dit barn du søger. 

900 kr.

Læs mere

Min erfaring er at første konsultation ofte varer 1½ time. Du er velkommen til at sende mig lidt oplysninger om dig selv og de udfordringer du står i inden vores første aftale.  Der er mulighed for at booke dobbelt aftaler.

Gruppesupervision – 120 min.

Deltagerantal på 5-10 personer. 

5000 kr.

Læs mere

Det er en god ide at kontakte mig for nærmere aftale. Supervisionen foregår i forbindelse med min klinik på Kystvej 26 i Grenaa. Indeholdt i prisen er kaffe, te og vand. Hvis supervisionen foregår i eksterne lokaler afregnes transport efter statens takster.

Kurser, undervisning, foredrag

Jeg afholder kurser, foredrag og underviser i temaer der relaterer sig til familieterapi. 

Tilbud

Læs mere

Jeg underviser bl.a. i den neuroaffektive udviklingspsykologi, i tilknytningssystemet, i nervesystemet, i traumer, theraplay, forældrekompetencer, læring af ny adfærd, robuste børn, sensitive børn mm. 

Det er en rigtig god ide at kontakte mig med dine ønsker, så finder vi sammen ud af om jeg kan matche det og dine ideer.

Der er både mulig for internat og eksternatkurser. Transport er efter statens gældende takster.