Dine, mine og vores børn

Personlig konsultation – og andre ydelser

Personlig konsultation kan foregå over skype, telefon – eller i min klinik i Grenaa. Det er ganske gratis at kontakte mig, så gør det gerne, så jeg kan rådgive dig, i forhold til hvilke af mine tilbud, der passer allerbedst til netop dig.

Offentlige myndigheder, institutioner og private virksomheder bedes henvende sig direkte til mig for at få svar på diverse spørgsmål, ydelser samt samarbejde.

Find mine kontaktoplysninger under kontakt – og find svar på almindelige spørgsmål herunder. 

 

De mest almindelige spørgsmål…

Inden man beslutter sig for at kontakte mig – kan det være rart at få svar på nogle helt almindelige spørgsmål:

Hvad koster det?

En session varer 1 time og koster 900 kr.

Hvor mange sessioner har jeg brug for ?

Det er selvfølgeligt forskelligt og helt afhængigt af problemstilling – og det du ønsker hjælp til. Det er ret almindeligt med 3-5 sessioner. Nogen gange er én samtale faktisk nok, og andre gange vurderer mine klienter, at de har behov for flere samtaler.

Kan jeg få tilskud til samtalerne?

Der er ikke mulighed for offentligt tilskud fra Sygesikring Danmark. Visse kommuner henviser til – og betaler for et forløb hos privatpraktiserende konsulent/ terapeut. Tag kontakt til din hjemkommune for at høre hvordan deres politik er på området. Der er visse private forsikringer der yder tilskud til terapeutisk bistand… så hør dem ad hvis du – eller din arbejdsplads har tegnet sådan en forsikring 

Har du akutte tider?

Jeg har ikke umiddelbart mulighed for at tilbyde akutte samtaler, men ring gerne, så vil jeg gøre hvad jeg kan for at imødekomme dit akutte behov.

Hvor foregår samtalerne?

Min klinik ligger Kystvej 26 i Grenaa, og det er her vores samtaler foregår. Du har også mulighed for samtaler med mig over skype, messenger eller via telefon. 

Har du tavshedspligt?

Ja – det har jeg!

Janne kan noget de færreste kan - hjælpe familier der hvor de er, til at komme videre på bedste vis med respekt for de problematikker familie hun arbejder med har ❤️ Hun er guld værd ❤️

Elizabeth Alexander Rasmussen

Er du eller din familie udfordret- så er Janne en fantastisk hjælp at søge 🙏🏻

Hanne Alexandra

Dedikeret, indfølende og hensyntagende respektfuld familebehandler.🙏

Merete Rendtlew