Kontakt mig

Har du et spørgsmål eller vil du bare høre mere? Send mig en besked.

Her finder du mig

Min klinik ligger:

Kystvejens Erhvervscenter
Kystvej 26
8500 Grenå

Ring eller skriv

Tlf: +45 2173 6300
Mail: jannepress@hotmail.com

Find mig på facebook

De mest almindelige spørgsmål…

Inden man beslutter sig for at kontakte mig – kan det være rart at få svar på nogle helt almindelige spørgsmål:

Hvad koster det?

En session varer 1 time og koster 900 kr.

Hvor mange sessioner har jeg brug for ?

Det er selvfølgeligt forskelligt og helt afhængigt af problemstilling, MEN det er ret almindeligt at regne med 3-5 sessioner. Nogen gange er én samtale faktisk nok, og andre gange vurderer mine klienter, at de gerne vil have flere samtaler – til sig selv eller andre i familien.

Kan jeg få tilskud til samtalerne?

Der er ikke mulighed for offentligt tilskud. Ved et længerevarende terapiforløb laver vi en tilpasset pris.

Har du akutte tider?

Jeg tilbyder en akut samtale indenfor to hverdage. Tiderne kan variere sådan, at du enten tilbydes en tid om formiddagen, eftermiddagen eller om aftenen.

Hvor foregår samtalerne?

Min klinik ligger Kystvej 26 i Grenaa, og det er her vores samtaler foregår.

Kan jeg komme alene eller skal jeg have min mand og børn med?

Du kan sagtens komme alene. Familieterapi rummer mange forskellige konstellationer. Nu kan komme alene, sammen med din mand, måske har du et af dine børn med, måske er det hele familien eller måske kommer dit barn alene. Det centrale er at hjælpe med netop din – og din families udfordring og problemstilling. Jeg kan tilbyde individuel terapi, legeterapi, traumeterapi, parterapi – og coachende og undervisende samtaler.

Har du tavshedspligt?

Ja! – Kort og godt.

Janne kan noget de færreste kan - hjælpe familier der hvor de er, til at komme videre på bedste vis med respekt for de problematikker familie hun arbejder med har ❤️ Hun er guld værd ❤️

Elizabeth Alexander Rasmussen

Er du eller din familie udfordret- så er Janne en fantastisk hjælp at søge 🙏🏻

Hanne Alexandra

Dedikeret, indfølende og hensyntagende respektfuld familebehandler.🙏

Merete Rendtlew