Skal han være min nye far? – og skal de være mine nye brødre?

Der er ikke grænser for alle de spørgsmål som børnene stiller, når du ”breaker” nyheden om, at du har fået en ny kæreste.

I denne artikel fortæller jeg, hvordan du kan håndtere dit barns spørgsmål

Faktisk kan du nok godt forberede dig på, at børnene spørger og spørger… om og om igen – og om de samme ting.

Selvom det kan virke helt skørt med alle de spørgsmål, så spiller de en rolle og uanset hvor tåbelige de er, så har børnene behov for din tålmodighed… og for at du svarer.

Der er en gruppe af spørgsmålene som er ganske ufarlige… det er dem som handler om, hvad din kæreste hedder og hvor han bor og den slags ting…

Den anden gruppe spørgsmål er dem som handler om følelser… om børnenes følelser…

Skal han så være min nye far?

Nå… jamen skal han så være min bonusfar?

Hvad skal jeg kalde hans børn?

OG

Ved far, at du har fået en kæreste?

Det er nogle bøvlede spørgsmål… og hvis du er uforberedt, så kan de virke helt farlige… men det er de ikke… de er helt normale og absolut relevante…

Gør alting så simpelt som muligt… også dine svar – også selvom det ikke er så simpelt…

HVORFOR?

Fordi det har dine børn bedst af…

Og svaret på spørgsmålet om far ved det… er optimalt set et JA. Det er yderst kompliceret for et barn enten at skulle bære på hemmeligheden eller at være den der fortæller sin far om din nye kæreste. Det betyder ikke, at det nødvendigvis er nemt at fortælle din eks om din nye partner… men det er altså det der er bedst…

Hvis du vil vide mere, kan jeg kan jeg anbefale dig tjekke de øvrige artikler omkring emnet “Ny kæreste efter skilsmissen”. Dem har jeg samlet til dig her.

Gratis kursus der klæder dig fuldstændigt på til at introducere en ny kæreste i familien

Kunne du godt bruge en udførlig guide der fortæller dig alt hvad du skal vide, for at din kæreste og dit barn kommer ind på hinanden på aller bedste vis?

Så klik på linket og snup mit gratis videokursus Glade børn, glad kæreste  - sådan introducerer du din nye kæreste for dine børn.

 Du er også velkommen til at læse min artikel - Sådan introducerer du en ny kæreste for dine børn, hvis du har lyst til mere.

Er du ny på siden?

Velkommen til!

Jeg hedder Janne og er familiekonsulent. Min mission er at få nye (sammenbragte) familier til at lykkes.

Jeg giver dig viden og redskaber så du og dine børn – og din nye partner, får de bedste forudsætninger for at etablere jer i en ny familie - og komme videre i livet sammen.