Fra konflikt til succes

Fra konflikt til succes

Forstå dit barns hjerne og brug hverdagens konflikter til at skabe modige, kreative og vellidte børn

De fleste forældre er ret trætte af hverdagens konflikter, og vil egentligt bare gerne undgå dem. Og det er altså en skam, for de misser verdens bedste mulighed for at gøre en stor forskel for sit barn.

Kun de færreste ved at konflikter ikke bare skal undgås, men at de rummer muligheder og chancen for at skabe modige, kreative og vellidte børn. Ja kort sagt giver de muligheden for hjælpe dit barn til at klare sig godt i det liv der venter. 

I dette kursus lærer du at håndtere og vende de konfliktfyldte situationer hos jer til udviklingsøjeblikke og guld.

Du lærer at forstå dit barns hjerne. Når du kan arbejde med biologien i stedet for i mod den, bliver alt meget nemmere.

Hvis du knækker koden til at forstå og håndtere konflikterne, ja så knækker du også koden til at skabe modige, kreative og vellidte børn, der klarer sig godt i fremtiden.

Se mere om kurset i videointroduktionen herunder

Vil du gerne have

Du lærer bla.

Hvorfor er det så vigtigt at forstå hjernen?

Det er vigtigt at forstå om barnet i konflikter reelt er ramt af sine følelser (og dermed er styret af biologien), eller det drejer sig om krokodilletårer for at få sin vilje. Når vi forstår det, så kan vi faktisk give barnet, hvad det har behov for.

I kurset lærer du, hvordan vi kan bruge deres adfærd som løftestang til at udvikle børnene og hjernen – og både skabe neurologiske forbindelser og psykologiske egenskaber som f.eks. mod, empati, udholdenhed og kreativitet.

Du lærer hvorfor grænser har afgørende betydning for opbygningen af en stærk og integreret hjerne. Du lærer om kommunikation, følelser og om konsekvenser, som netop er de elementer som grænser og grænsesætning består af.

I kurset lærer du også at forstå hvorfor vi gør som vi gør… og hvorfor det som forælder ikke altid er så nemt at gøre det som vi helst vil, når der er optræk til konflikt.

Efter kurset kan du...

Dette får du med, når du køber

Din engangsinvestering i at vende konfliktfyldte situationer til udvikling og guld

…og dermed chancen for at skabe robuste børn som kan håndtere livet, lære nyt og begå sig socialt.

 

1.095,00DKK

Lidt praktisk om kurset

Kurset foregår online. Kurset er fordelt på 2 moduler. Modul 1 får du adgang til ved kursusstart. Modul 2 får du adgang til en uge senere. Herefter kan du i ro og mag gennemgå kursusmaterialet i dit tempo – når det passer dig.

Det siger andre om min undervisning

Om underviseren

Jeg hedder Janne og er Cand. pæd. i pædagogisk psykologi. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og er i dag – efter en årrække som familie-behandler og leder, selvstændig familiekonsulent med pædagogisk og psykologisk konsulentvirksomhed i Grenaa.

Jeg arbejder neuropsykologisk og er optaget af samspillet mellem vores hjerne, vores relationer og hvem vi SELV er.

 

De mest almindelige spørgsmål

Hvilken aldersgruppe henvender kurset sig til?

Den viden kurset bygger på har ingen alder. Viden om hjernen, om grænser, kommunikation og følelser er relevante for alle og kan anvendes i – og på tværs af de kontekster vi indgår i… men når vi taler om børnene og om hvordan deres hjerner er under opbygning og vigtigheden af at sætte hjælpsomme, beskyttende og udviklende grænser, så henvender kurset sig til forældre og lign. med børn i alderen 2-12 år.

Jeg synes tit mine følelser tager over… lærer jeg noget om det?

Ja det gør du faktisk. Du lærer f.eks. om hvordan vores følelser hele tiden vurderer vores oplevelser og får os til at reagere ureflekteret og instinktivt. Du lærer også om, hvordan du genkender dine følelser og reagerer i et mix mellem dem (følehjernen) og din tænkning, indsigt og forståelse (tænkehjernen). Hvis du specifikt er interesseret i at arbejde med dine egne følelser, så vil jeg i løbet af efteråret invitere til 3. kursus som netop handler om følelser.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Det online materiale er dit til evig tid. Det vil sige, du kan tage det lige når du vil og i det tempo der passer dig. 

Skal jeg være til stedet på et bestemt tidspunkt, for at kunne følge kurset?

Kursusmaterialet er digitalt og du kan se det på telefon, tablet eller computeren lige når det passer dig og i det tempo der passer dig. 

Kan man lære noget nyt hvis man allerede har læst – og ved en masse om børn og grænser

Det er et godt spørgsmål… men du skal virkelig have en meget alsidig viden om hjernen, om børn, om udvikling, følelser og om kommunikation – for at du ikke lærer noget nyt. Opgaverne er udformet som observations – og refleksionsopgaver, hvilket i sig selv giver adgang til læring… Så svaret på spørgsmålet er: Ja… det kan du tro 😊

Virker det med det samme?

Nej det gør det bestemt ikke 😊Ingen forældre undgår konflikter og udfordringer med sine børn. Almindelige børn prøver af og konflikter… Det er normalt og nødvendigt i opbygningen af hjernen at lære, hvor grænserne går og hvordan man styrer sine impulser og regulerer sig… men når man stabilt møder børnenes bevidste flip med tydelige og respektfulde grænser, så virker det… så vil konflikterne aftage, fordi børnene udvikler sig og lærer mere sikker og hensigtsmæssig adfærd, der åbner for både læring, venskaber og personlig udvikling.

Har du andre spørgsmål?

Så skriv endeligt på [email protected] så skal jeg gøre mit bedste for at besvare det.